Klassieke massage

Klassieke massage is een massagevorm die zich voornamelijk richt op spieren en gewrichten en bevordert de bloedsomloop. Door verschillende massagetechnieken en opbouw van intensiteit wordt dieper op de spieren ingegaan. Klassieke massage maakt je bewust van de spanning en ontspanning in je lichaam.

Haptische massage

Haptische massage komt voort uit de haptonomie en betekent ‘de wijze van aanraken’. De nadruk bij deze massage ligt dan ook meer op het aanraken en het laten stromen van de energie in het lichaam.

Intuïtieve massage

Bij deze intuïtieve massage word je uitgenodigd om je lijf figuurlijk "los te laten". De grens tussen voelen met je lijf en denken ofwel controle met je hoofd wordt opgezocht. Als je teveel in je hoofd gaat "zitten" wordt de overgave lastiger. Het is dan ook een spel tussen jou en mij als masseur. Daarnaast een kwestie van veiligheid en vertrouwen.

Stoelmassage

Stoelmassage, is een korte verkwikkende massage op een ergonomische stoel waar je door “gedragen” wordt. De massage bestaat uit een combinatie van handelingen uit oosterse stromingen gebaseerd op drukpunten en westerse handelingen zoals uit de klassieke massage.

In de praktijk

Tijdens de massage kan gekozen worden voor achtergrondmuziek maar heeft als gevaar dat het je afleidt van het voelend aanwezig zijn bij de massage en dus bij jouw lijf. Lees verder        

De massageruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

Op locatie

In overleg is het mogelijk om de massages uitgevoerd op een massagetafel op locatie te geven net als de stoelmassage. Reis- en parkeerkosten worden in rekening gebracht op basis van werkelijke kosten.